Museumcafé Universiteitsmuseum

Kom genieten in het groenste café van Utrecht! Het museumcafé is dé plek voor een goede kop koffie, lekkere lunch of gezellige borrel.

Het café is onderdeel van het Universiteitsmuseum, een bijzondere plek waar de Ginkgo’s letterlijk en figuurlijk centraal staan. Het café is gevestigd in een monumentaal pand in de Oude Hortus. Door de metershoge ramen heb je een prachtig uitzicht op de hortus en de historische kassen. Bij mooi weer kun je heerlijk op het terras zitten.

Bij het Museumcafé werken wij met seizoensgebonden producten en lokale leveranciers. In de museumtuin eet je onder de 260 jaar oude Ginkgo een lekkere seizoensalade en drink je een alcoholvrij biertje van Birra Moretti, of heerlijke thee met carrot cake. Authentieke smaken worden presenteert in een nieuw jasje, met duidelijke verwijzing naar de Oude Hortus!

Specificaties

Aantal ruimtes 2
Capaciteit 10 – 500 personen
Plenair 320 personen
Diner 220 personen
Feest 500 personen

Catering in Utrecht bij Museumcafé Universiteitsmuseum

Het Museumcafé is exclusief af te huren voor een diner, borrel of feest. Een bijzondere plek voor als je op zoek bent naar een geschikte event locatie in Utrecht. Wij verzorgen de gehele catering in Utrecht bij Museumcafé Universiteitsmuseum op locatie, van dranken tot culinair!

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Bekijk dan onze cases voor inspiratie.

Locatie

Museumcafé Universiteitsmuseum

Lange Nieuwstraat 106,

3512 PN Utrecht