Over ons

Welkom bij Vineyard! Sinds 1998 verzorgen wij eten en drinken van topkwaliteit én gastvrijheid op unieke horecalocaties in Midden Nederland. Daarnaast bieden wij premium catering aan op iedere gewenste locatie. Samen met onze partners doen wij ons uiterste best om iedere dag speciaal te maken voor onze gasten en opdrachtgevers.

Iedere dag gaan we voor verrassend, vriendelijk, voortreffelijk en verantwoord

We zetten ons in voor een voortreffelijke ervaring. Dit doen we met vakmanschap in service, aankleding en eten en drinken. We doen ons best om je tot in de details te verrassen. Vriendelijkheid is hierbij een vanzelfsprekende eigenschap.

Vineyard Premium Catering voor catering in Utrecht
Utrecht catering voor lunch in TivoliVredenburg

Stop food-waste

Dat is een belangrijk thema voor Vineyard. Per jaar wordt wereldwijd ruim 1.3 biljoen ton eten weggegooid.

Dit geeft weer dat wereldwijd 1/3e van het totaal aan eten wordt weggegooid of verloren gaat. Dit is verre van duurzaam en ongelofelijk onnodig, omdat er een enorm groot deel van de wereldbevolking zonder eten zit…

Wij vinden dat dit anders kan en moet. Het is onze plicht om de wereld eerlijker, gezonder en evenwichtiger te maken.

Het is onze missie om meer impact te maken met ons bedrijf, meer bewustwording te creëren en zelf ook efficiënter, duurzamer en zuiniger te werken om voedselverspilling te voorkomen.

Verrassend, voortreffelijk & verantwoord eten

Waar wij voor staan:

Iedereen is welkom

Ons HR beleid is gebaseerd op inclusiviteit, waarin wij plek maken voor iedereen. Zo helpen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om een beter bestaan op te bouwen en streven wij naar minimaal 5% social return. We zijn hier 100% transparant over.

We rekenen eerlijke prijzen voor onze diensten en leggen hier verantwoording over af. Ook maken wij transparante en duurzame afspraken met onze partners over kwaliteit en vergoedingen.

Wij werken altijd veilig

Veiligheid is een integraal onderdeel van onze werkprocessen. Hierbij gaat het niet alleen om het voorkomen van ongelukken, maar ook over sociale veiligheid. Wij bieden een werkplek waar iedereen beschermd is. 

Diversiteit

Met de Vineyard familie werken we aan gemeenschappelijke, duurzame doelen. We bieden duidelijke en eerlijke arbeidsvoorwaarden en afwisselend werk. Als leerbedrijf staan wij voor loopbaanontwikkeling en bieden wij jonge collega’s graag een kans.