Over Vineyard Premium Catering

Welkom bij Vineyard! Sinds 1998 verzorgen wij eten en drinken van topkwaliteit én gastvrijheid op unieke horecalocaties in Midden Nederland. Daarnaast bieden wij premium catering aan op iedere gewenste locatie. Of dit nu bij één van de uiteenlopende locaties is of catering aan huis, samen met onze partners doen wij ons uiterste best om iedere dag speciaal te maken voor gasten en opdrachtgevers. Op deze pagina lees je meer over Vineyard Premium Catering.

Iedere dag gaan we voor verrassend, vriendelijk, voortreffelijk en verantwoord

We zetten ons in voor een voortreffelijke ervaring. Dit doen we met vakmanschap in service, aankleding en eten en drinken. We doen ons best om je tot in de details te verrassen en we zorgen voor een culinair menu. Vriendelijkheid is hierbij een vanzelfsprekende eigenschap. 

Making every day special Vineyard Premium Catering
Over Vineyard Premium Catering

Stop food-waste

Dat is een belangrijk thema voor Vineyard. Per jaar wordt wereldwijd ruim 1.3 biljoen ton eten weggegooid.

Dit geeft weer dat wereldwijd 1/3e van het totaal aan eten wordt weggegooid of verloren gaat. Dit is verre van duurzaam en ongelofelijk onnodig, omdat er een enorm groot deel van de wereldbevolking zonder eten zit…

Wij vinden dat dit anders kan en moet. Het is onze plicht om de wereld eerlijker, gezonder en evenwichtiger te maken. Duurzame catering staat dan ook centraal.

Over Vineyard Premium Catering en onze missie

Het is onze missie om meer impact te maken met ons bedrijf, meer bewustwording te creëren en zelf ook efficiënter, duurzamer en zuiniger te werken om voedselverspilling te voorkomen.

Verrassend, voortreffelijk & verantwoord eten

Over Vineyard Premium Catering & waar wij voor staan:

Iedereen is welkom

Ons HR beleid is gebaseerd op inclusiviteit, waarin wij plek maken voor iedereen. Zo helpen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om een beter bestaan op te bouwen en streven wij naar minimaal 5% social return. We zijn hier 100% transparant over.

We rekenen eerlijke prijzen voor onze diensten en leggen hier verantwoording over af. Ook maken wij transparante en duurzame afspraken met onze partners over kwaliteit en vergoedingen.

Wij werken altijd veilig

Veiligheid is een integraal onderdeel van onze werkprocessen. Hierbij gaat het niet alleen om het voorkomen van ongelukken, maar ook over sociale veiligheid. Wij bieden een werkplek waar iedereen beschermd is. 

Vineyard Premium Catering

Diversiteit

Vineyard Premium Catering is onderdeel van Vineyard. Met de Vineyard familie werken we aan gemeenschappelijke, duurzame doelen. We bieden duidelijke en eerlijke arbeidsvoorwaarden en afwisselend werk. Als leerbedrijf staan wij voor loopbaanontwikkeling en bieden wij jonge collega’s graag een kans. Meer lezen over Vineyard Premium Catering en maatschappelijk verantwoord ondernemen? Bekijk dan onze foodvisie.

Het team

Bert | Salesmanager

Frieda | Accountmanager

Nienke | General manager

Floris | Accountmanager

Fleur | Partymanager

Elise | Partymanager

Gert | Partymanager

Lincy | Werkvoorbereider

Arnout | Executive chef

Koen | Souschef

Over  Vineyard Premium Catering | het team

Als je het hebt over Vineyard Premium Catering, dan heb je het over mensen die veelal ervaring hebben opgedaan in fine-dining restaurants. Bij onze evenementen is de partymanager de leidinggevende en tevens contactpersoon voor jou en de locatie. Samen met zijn of haar team van bedieningsmedewerkers en chefs wordt er gezorgd dat het jouw gasten aan niets ontbreekt! Elk culinair menu passeert de revue van onze chef-kok met sterrenervaring, ter controle van de kwaliteit. 

Congres – concert – publieksevenement – bruiloft – feest – private dining – corporate event – foodtrucks – festival