Premium catering


  • Word compleet ontzorgd
  • Kwalitatief goed eten & uitstekende service
  • Lokale leveranciers & producten van dichtbij
  • Geheel in thema, indien gewenst
  • Altijd met passie

 

Vineyard organiseert de catering voor elke party, elk huwelijk en elk evenement met passie, creativiteit én professionaliteit:

Of het nu gaat om een high-end diner op een industriële locatie, een uitgebreide borrel, een bedrijfspresentatie op kantoor, een uniek knalfeest in een weiland of een huwelijk 'aan huis' of in een kasteel. Wat de gelegenheid ook is, bij Vineyard ben je aan het juiste adres als je kiest voor kwaliteit. Ieder menu bereiden wij met de meest verse producten van lokale leveranciers en serveren we feestelijk en met verrassende details uit. Ons doel is om onze gasten een sublieme ervaring te laten beleven. 

 

Ik wil catering

 

 

Premium Catering voor iedere gelegenheid 

Het bedenken van een totaalconcept en daarmee het volledig ontzorgen van onze gasten is een belofte die wij graag waarmaken. Dat doen we op hoog niveau met kwalitatief goede producten en uitstekende service, tegen een eerlijke, transparante prijs. Voor elk feest, elke party en elke gelegenheid hebben wij aanbod op maat.

Naast party catering, nemen wij desgewenst de volledige organisatie in handen, met als doel een top evenement dat passend is bij de setting. Uiteraard werken we dit tot in detail uit met een team dat zorgt dat de gasten op hun wenken worden bediend. De snelheid en flexibiliteit in het voortraject en de 'onzichtbare' uitvoering resulteren in een groot aantal tevreden gasten.

De concept party cateraar voor heel Nederland

Wij werken op ongeveer 20 onderscheidende locaties in Nederland, zoals TivoliVredenburg, AFAS Live, Philharmonie Haarlem, Kasteel de Haar, het Muiderslot en Menno Kroon – private venue. Maar ook bij je bedrijf- of privélocatie zijn wij je graag van dienst!
Vineyard, met haar productiekeuken en kantoor in Utrecht, werkt samen met een aantal evenementen- en organisatiebureaus en ziet het als een uitdaging om vanuit samenwerking een evenement te organiseren.

De kracht ligt in het bedenken van (food)concepten passend bij de doelgroep van de opdrachtgever en de locatie. Met het bedrijfs-DNA of de rode draad van het evenement altijd verwerkt in het voorstel.

Ik wil catering

 

 

Bekijk hier een impressiebrochure van Vineyard.

 


 

Contact

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Plan mijn evenement