Over Vineyard


Vineyard exploiteert unieke horecalocaties in Midden-Nederland en is daarnaast actief als premium cateringpartner. Voor locaties die eten, drinken, duurzaamheid & gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan, is Vineyard een logische partner – inpandig of flexibel als premium cateraar. Samen ontwikkelen, innoveren en investeren – dat is de manier waarop Vineyard onderscheidende concepten realiseert.

Het cateringlabel van Vineyard – Vineyard Premium Catering - is een high-end, full-service cateringlabel waarbij de Vineyard kwaliteit en service bovenaan staan. De locatie kan een evenementenlocatie, huis of kantoor zijn, maar bijvoorbeeld ook een leeg weiland dat van A tot Z wordt omgetoverd voor de gelegenheid. Hier worden de mooiste menu’s geserveerd door hoogstaande service en gastvrijheid.


Visie (waar wij voor gaan)

De logische partner zijn voor iedere locatie en evenementorganisator die zijn/haar gasten een premium ervaring wil laten beleven d.m.v. uitstekend product & een sublieme gastvrijheidsbeleving.


Missie (waar wij voor staan)
Onze opdrachtgevers & gasten laten genieten van een unieke ervaring door full-service event verzorging met onderscheidende kwaliteit van eten, drinken, gastvrijheid en overall vakmanschap.