Over Vineyard


Vineyard exploiteert en faciliteert horeca- en cateringlocaties rondom Utrecht en Amsterdam. Als partycateraar of inpandig als horeca exploitant. Maar ook zijn wij u in uw bedrijf- of privélocatie graag van dienst. Aan huis noemen we dat.

Vineyard is van huis uit een partycateraar pur sang en wij willen maar 1 ding; onze gasten ontzorgen en laten genieten van een unieke ervaring. Of dat nou gaat om de totale verzorging van uw event of alleen food met eventueel koks erbij; wij leveren de service die op dat moment het beste bij uw aanvraag past!

Wij zijn een cateringbedrijf dat professioneel, creatief en met liefde voor het vak invulling geeft aan food & beverage concepten. Er is bij ons veel aandacht voor de producten waar wij mee werken, daarnaast wordt ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met een innovatieve aanpak.


Visie (waar wij voor gaan)

Wij willen de beste zijn!
Wij willen onze gasten een sublieme ervaring laten beleven!

Locaties zijn steeds vaker op zoek naar een flexibele, maar duurzame samenwerking. Wij willen voor deze locaties in Midden Nederland de logische partner zijn: Een sterke multifunctionele speler met een stevige, duurzame `foodprint` in het horeca- en catering speelveld.

Opdrachtgevers worden kritischer. Wij willen het beste voor onze gasten en hen laten genieten van een unieke ervaring: Een op het evenement afgestemde setting, tot in detail doorgevoerd met een team dat zorgt dat de gasten op hun wenken worden bediend.


Missie (waar wij voor staan)
Wij ontzorgen met passie en plezier!

Vineyard Catering is dé partner voor haar locaties en biedt oplossingen voor de totale food & beverage afdeling. Als exclusive of preferred supplier, op basis van catering of inpandig als vaste partner. Er wordt altijd gekeken naar de beste mogelijkheid voor zowel locatie als cateraar / exploitant. Samen investeren en ontwikkelen is uitgangspunt.

Voor onze opdrachtgevers of in samenwerking met evenementenbureaus organiseren wij het totale evenement. Wij bedenken sterke concepten passend bij de doelgroep en geven hier professioneel, creatief en met liefde voor het vak invulling aan. Er is veel aandacht voor de producten. Ambachtelijk vakmanschap wordt gecombineerd met een innovatieve aanpak.