Menno Kroon Private Venue

Al jaren een klinkende naam binnen bloemen- en groenstyling: Menno Kroon. In zijn winkel in Amsterdam Zuid worden tijdsbeelden gevisualiseerd met natuurlijke materialen.

Na jaren van ontwerpen, bouwen en stylen is Menno Kroon’s eigen huis, de voormalige buxuskwekerij in Cothen, eindelijk volledig naar zijn zin. A well kept secret, want de venue is beschikbaar voor verhuur voor evenementen.

Er zijn verschillende lichte ruimtes, geschikt vanaf 2 tot 100 personen. De locatie is het ideale decor voor evenementen, trainingsessies of private dinners. De grote schuur is geschikt voor exposities, productlanceringen en kick-off’s. Daarnaast kun je er ook overnachten. Parkeerfaciliteiten zijn ruim voldoende aanwezig.

Geen jaargetijde is hetzelfde. Kleuren, aankleding en exposities wisselen continu. Elk seizoen verandert de inrichting, net als de natuur eromheen. Menno Kroon wil liever niet te veel mensen over de vloer, maar verwelkomt bijzondere gezelschappen die kunst, architectuur en groen ook zo kunnen waarderen.

Locatie

Menno Kroon Private Venue

Kapelleweg 1b,

3945 LA Cothen