Theatherhangaar & De Hangaar2

Er is geen locatie zoals deze; op één terrein vind je twee unieke en verschillende evenementenlocaties: TheaterHangaar & Hangaar2 in Katwijk.

De TheaterHangaar, een eventlocatie met een 360° draaiende theaterzaal en uitzicht op het voormalig militair vliegveld Valkenburg. De boodschap van jouw evenement wordt versterkt door de indrukwekkende 180° projectieschermen, waardoor communicatiedoelen optimaal worden bereikt. Of het nu gaat om statische of bewegende beelden, het tonen van een tijdlijn of het ondersteunen van een presentatie, saai is het zeker niet! Naast de bijna oneindige mogelijkheden in de theaterzaal, beschikt de locatie over een sfeervolle foyer met diverse bars, een restaurant en een bordes. Dankzij al deze faciliteiten is de TheaterHangaar dé perfecte locatie voor jouw evenement!

Op slechts een steenworp afstand van de TheaterHangaar bevindt zich Hangaar2, een historische locatie waar voorheen militaire vliegtuigen werden gestald. Deze unieke oude vliegtuighangaar kan het decor zijn voor jouw komende evenement. Samen met de naastgelegen TheaterHangaar bieden beide locaties twee volledige ervaringen op één terrein.

Locatie

Theatherhangaar & De Hangaar2

Wassenaarseweg 75,

2223 LA Katwijk