Centraal Museum

Catering in Utrecht bij Centraal Museum

Het Centraal Museum, gevestigd in het Middeleeuwse Agnietenklooster, bevindt zich in het hart van Utrecht. Van stadsgeschiedenis en moderne kunst tot Dick Bruna’s Nijntje en mode van Jan Taminiau. Het museum biedt een totaalbeleving voor Utrechtse kunst en cultuur.

Evenementen

Naast een imposante collectie, biedt het Centraal Museum ook sfeervolle ruimtes voor bijeenkomsten. Jij bent van harte welkom in de moderne Tuinzalen, de unieke Museumtuin. Met jouw evenement bij het Centraal Museum steun jij het behoud en beheer van cultureel erfgoed.

Ben u op zoek naar een inspirerende locatie voor jouw bruiloft, diner, vergadering, workshop of congres? Dan ben jij bij het Centraal Museum op de juiste plek. Naast jouw programma is het mogelijk om een rondleiding langs de vaste of tijdelijke collectie te plannen. Ook een vrij museumbezoek behoort tot de mogelijkheden.

Het museum en haar zalen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeergarage Vaartsche Rijn ligt op een kleine 10 minuten loopafstand en ook een aankomst per boot is mogelijk.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is qua catering in Utrecht bij Centraal Museum? Bekijk onze cases voor inspiratie voor jouw evenement.

Locatie

Centraal Museum

Nicolaasdwarsstraat 14,

3512 XH Utrecht