AFAS Live

AFAS Live is niet alleen een plek om concerten te bezoeken, maar ook dé locatie voor personeelsfeesten, nieuwjaarsborrels, jubileumfeesten en andere bedrijfsfeesten. De AFAS Live beschikt over verschillende ruimtes met een capaciteit van 24 tot 5.500 personen.

Niet alleen artiesten, maar ook bedrijven komen graag naar AFAS Live voor een feest op maat. De centrale ligging t.o.v. het metro-, bus- en treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA (gelegen naast AFAS Live) en de uitstekende bereikbaarheid per auto met volop parkeergarages, maken AFAS Live een perfecte feestlocatie.

Vineyard exploiteert het horecagedeelte van de AFAS Live, waaronder een restaurant. Voor jouw feest brengen wij ook graag geheel vrijblijvend een voorstel uit.

Restaurant First

Beschik jij over een kaartje voor een concert in AFAS Live? Restaurant First is een uur eerder geopend dan de zaaldeuren! In Restaurant First gaan kwaliteit en gastheerschap hand in hand. Er wordt gekookt met duurzame producten en we garanderen u dat u op tijd de zaal in kunt voor het concert. Dit alles in een ongedwongen sfeer en tegen een vaste prijs.

Legends Lounge

Legends Lounge is een sfeervolle lounge die zich bevindt op de tweede verdieping in de Foyer. Deze Lounge biedt jou en jouw relatie(s) voorafgaand aan een concert de mogelijkheid om heerlijk te dineren. Hier worden hospitality arrangementen uitgeserveerd en tevens kan deze ruimte voor kleine besloten groepen worden gereserveerd.

Locatie

AFAS Live

Arena Boulevard 590,

1101 DS Amsterdam