23 maart 2023

Diner in Hollywood style | TivoliVredenburg Utrecht

Party catering | themafeest in Hollywood style!

Wat een gaaf event om op terug te blikken! In maart kwamen 800 genodigden van Specsavers Nederland bij elkaar om te genieten van een uitgebreid diner in Hollywood style! Hoe leuk dat Vineyard premium catering het culinaire gedeelte van deze middag en avond mocht verzorgen. Dat is pas catering op maat!

De gasten werden feestelijk ontvangen met een alcoholvrije cocktail en een ‘American candybar’, geserveerd uit buikpakken. Daarnaast stonden onze medewerkers klaar in bijpassende ‘roaring twenties’ kostuums mét polaroidcamera’s, zodat de gasten zich even als echte filmsterren konden voelen!

Streetfood catering walking dinner bij evenement in Utrecht

Tijdens het ‘Hollywood star-streetfood dinner’ konden gasten diverse gerechten proeven, geïnspireerd op het Amerikaanse Hollywood! Er werden verschillende gerechtjes geserveerd en de ‘Walk of Fame’ met gouden loper leidde naar diverse foodstations.  Het was dus een walking dinner in Hollywood style! Denk hierbij aan: The Home Alone Mac & Cheese foodstation, The Big Kahuna Burgerstation van Pulp Fiction, DiCaprio’s Pizza, Penélope Cruz’s Mexicaanse stoofschotel en meer! Natuurlijk werd de avond feestelijk afgesloten met verschillende Amerikaanse lekkernijen en een aansluitend feest met late night snacks.

Wil je binnenkort een themafeest geven voor een zakelijke of feestelijke gelegenheid en zoek je nog een cateraar? Vineyard Premium Catering helpt je graag verder!