Winterbarbecue


Voor deze herfst / winter heeft Vineyard een winterbarbecue arrangement samengesteld. Dit arrangement is in te zetten op één van onze locaties of bij jou op kantoor of 'aan huis'.


WINTERBARBECUE ARRANGEMENT

Barbecueën is voor veel mensen een zomerse bezigheid, maar wat is er leuker dan met dikke jas, sjaal en muts op buiten te staan en grote stukken vlees op de Big Green Egg te bereiden.

Na aankomst serveren wij de gasten glühwein en een amuse in de vorm van een kopje erwtensoep. Vanaf de Big Green Egg staat een chef live verschillende soorten vlees te bereiden. Daarbij vertelt hij graag de ins en outs van een goed stuk barbecuevlees. Op buffettafels presenteren wij verschillende koude gerechten, salades en garnituren. Tijdens de barbecue serveren wij bier, wijn, frisdranken en vruchtensappen en Winterbok.

Na afloop van de barbecue serveren wij verschillende mini desserts en kunnen gasten hun eigen marshmallows roosteren. Voor de liefhebber serveren wij afsluitend koffie of thee.

Vineyard zorgt voor kaarslicht, bloemen, passende (kerst)decoratie en fleecedekens.

Prijs: € 100,- p.p. excl. BTW. Inclusief culinaire invulling, genoemde dranken, personeels- en materiaalkosten, aankleding en decoratie.

Neem contact met ons op voor advies of een offerte.

Op zoek naar inspiratie voor deze herfst / winter? Bekijk ons inspiratiedocument.