Zelfstandig werkend kok bij Vineyard food & drinks


Daar sta je dan als zelfstandig werkend kok in onze mooie open keuken. De eerste vroege vogels verwelkom je met een lach en een heerlijk vers afgebakken broodje. Tijdens de lunch word je niet nerveus als de bonnenprinter begint te ratelen. Sterker nog…..Je bent als een vis in het water!

Werken als kok

Jij bent net zo gepassioneerd over eerlijke producten als dat wij zijn.

- Met (over het algemeen) 2 collega’s verzorgen jullie ontbijt, lunch, diner of borrel.
- Draai je een vroege dienst dan regel je de opstart, maar draai je een late shift dan zorg je dat het voor je collega goed geregeld is.
- Rond lunchtijd is het echt pieken. Jij houdt het overzicht, draait je hand niet om voor een beetje drukte en maakt met een grote lach op je gezicht de heerlijkste salades.
- Daarna bereid je het diner voor, zorg je dat de keuken weer blinkt en maak je voor jezelf en collega’s een lekkere maaltijd klaar.

 Jij als zelfstandig werkend kok
Voor jou is koken niet het bereiden van voedsel alleen. Het is meer. Het is een ambacht, een passie die je met plezier vervuld. De borden die jouw keuken verlaten, worden met zoveel liefde in gereedheid gebracht dat iedereen dat proeft.

- Goed koken is natuurlijk een eerste vereiste. Een passende opleiding is fijn, maar aantoonbare ervaring en passie voor het vak zijn belangrijker.
- In onze moderne open keuken voel jij je thuis.
- Jouw norm is minimaal gelijk aan de HACCP.

Vineyard als werkgever

Alles wat wij serveren is overheerlijk en dat al 20 jaar. Wij bouwen aan een mooi bedrijf en blijven maar groeien. Onze werkwijze is puur en eerlijk en zo gaan we ook met onze medewerkers om. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat en wij helpen jou graag om de beste in jouw vak te worden en je ambitie te belonen. Samen met je team vorm je een hechte eenheid. Met elkaar creëren jullie een beleving.

Werken als zelfstandig werkend kok

- Fulltime van maandag tot en met vrijdag [yep, weekenden vrij!].
- Salaris volgens de horeca cao.
- Jaarcontract met 1 maand proeftijd.
- Reiskostenvergoeding.
- Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Is dit jouw baan?
Stuur je motivatie en cv naar personeelszaken@vineyardcatering.nl. Heb je toch nog een vraag? Bel dan eerst met Marike Dölle op telefoonnummer 030-303 55 76.