Zelfstandig werkend kok


Vanachter het glas in lood raam kijk je naar de 300 professoren die zich over het Domplein richting de Domkerk bewegen. Wauw, wat een imponerend schouwspel.

Maak onderdeel uit van historie en traditie. Kom werken in het ceremoniële hart van de Universiteit van Utrecht!

Wat ga je doen als zelfstandig werkend kok?
Jij bent net zo gepassioneerd over eerlijke producten als dat wij zijn.
√ Met 2 collega’s verzorgen jullie lunch, borrel en diner. Bij grote evenementen komt er versterking en werk je met meer collega’s!
√ Op verschillende momenten van de dag is het echt pieken. Jij houdt het overzicht, draait je hand niet om voor een beetje drukte en maakt met een grote lach op je gezicht de (h)eerlijkste gerechten klaar.
√ Gezamenlijk doen jullie de mise en place voor het diner, zorgen jullie dat de keuken weer blinkt en maken jullie voor jezelf en collega’s een lekkere maaltijd klaar.
√ Je creativiteit en vak techniek wordt gewaardeerd! Suggesties voor nieuwe gerechten en de opmaak van borden horen wij graag.
√ Is de chef afwezig? Jij haalt er voldoening uit om taken zoals bestellingen plaatsen over te nemen.

Jij als zelfstandig werkend kok
Voor jou is koken niet het bereiden van voedsel alleen. Het is meer. Het is een ambacht, een passie die je met plezier vervuld. De borden die jouw keuken verlaten, worden met zoveel liefde in gereedheid gebracht dat iedereen dat proeft.
√ Goed koken is natuurlijk een eerste vereiste. Een passende opleiding is fijn, maar aantoonbare ervaring en passie voor het vak zijn belangrijker.
√ Jouw norm is minimaal gelijk aan de HACCP.
√ Jouw drive en enorme motivatie werkt aanstekelijk.

Wat krijg je als kok?
√ Fulltime baan, maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 22:00 uur. Ook in de weekenden kan er gebruik worden gemaakt van de zalen. Fijn dat we dan ook een beroep op je kunnen doen!
√ Bij ons ben jij als kok alle feestdagen vrij!
√ Lunch en diner wordt voor je geregeld net zoals een drankje na werktijd.
√ Jaarcontract met 1 maand proeftijd.
√ Reiskostenvergoeding.
√ Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Werken bij Vineyard
Vineyard exploiteert het Academiegebouw. Onze werkwijze is puur en eerlijk en zo gaan we ook met onze medewerkers om. Bij het Academiegebouw wordt er nauw samengewerkt met het Utrechtsch Studenten Corps en het Facilitair Service Centre.

Is dit jouw baan?
Stuur je motivatie en cv naar personeelszaken@vineyardcatering.nl. Heb je toch nog een vraag? Bel dan eerst met Marike Dölle op telefoonnummer 030-303 55 76.