Vacature medewerker huishouding/afwasser


Vanachter het glas in lood raam kijk je naar de 300 professoren die zich over het Domplein richting de Domkerk bewegen. Wauw, wat een imponerend schouwspel. 

Maak onderdeel uit van historie en traditie en kom werken als afwasser in het ceremoniële hart van de Universiteit van Utrecht. Of moeten we zeggen ‘onder’ het ceremoniële hart, de spoelkeuken is namelijk in de kelder.

Wat ga je doen als afwasser bij het Academiegebouw?
- Potten, pannen, borden en rinkelende kopjes, daar is de lift weer volgeladen beneden! Werk aan de winkel. Gelukkig heb je regelmatig even gezelschap van de koks, want ook de koeling en vriezer vind je in de kelder. En op drukke dagen laten we je niet aan je lot over, je werkt dan samen met een andere afwasser .
- Het servies, de keukenmaterialen en de afwasruimte, alles wordt spik en span achtergelaten door jou!  
- En ben je op zoek naar meer uitdaging en je kan met messen overweg ;) Dan kan je op drukke dagen ook als keukenhulp aan de slag.

Wat krijgt een afwasser?
- De leukste collega’s!
- Geef zelf aan wanneer jij kunt werken. Sta je graag op de planning voor 4 uur of wil je graag een weekje fulltime? Onze roosters worden 1 week van tevoren op dinsdag bekend gemaakt.
- Werktijden zijn tussen 10:00-23:00 uur. Ook in de weekenden kan er gebruik worden gemaakt van de zalen. Fijn dat we dan ook een beroep op je kunnen doen.
- Bij ons ben je met kerst & oud en nieuw vrij!
- Lunch en diner wordt voor je geregeld net zoals die bitterbal na werktijd.
- Je verdient volgens de horeca cao.
- Jaarcontract met 1 maand proeftijd.

Wie ben jij als medewerker huishouding?
- Jij bent niet vies van hard werken.
- Vol enthousiasme zorg je voor schone pannen, blinkende glazen en glanzende kopjes.
- Jouw norm is minimaal gelijk aan de HACCP.

Werken bij Vineyard
Vineyard exploiteert het Academiegebouw. Onze werkwijze is puur en eerlijk en zo gaan we ook met onze medewerkers om. Bij het Academiegebouw wordt er nauw samengewerkt met het Utrechtsch Studenten Corps en het Facilitair Service Centre.

Jouw baan?
Stuur je contactgegevens naar personeelszaken@vineyardcatering.nl. Heb je nog een vraag? Bel dan met Marike Dölle op telefoonnummer 030-303 55 76.