Leerling kok


Vanachter het glas in lood raam kijk je naar de 300 professoren die zich over het Domplein richting de Domkerk bewegen. Wauw, wat een imponerend schouwspel.

Maak onderdeel uit van historie en traditie als leerling kok. Kom werken in het ceremoniële hart van de Universiteit van Utrecht. Of moeten we zeggen ‘onder’ het ceremoniële hart, de keuken is namelijk gedeeltelijk in de kelder.

Wat ga je doen als leerling bij het Academiegebouw?
Leerplaatsen zijn er in overvloed, maar waar kun je rondlopen in een eeuwenoud pand, waar de muren fluisteren over onderzoek en vooruitgang?
√ Met 2 collega’s verzorgen jullie lunch, borrel en diner. Bij grote evenementen komt er versterking en werk je met meer collega’s!
√ Op verschillende momenten van de dag is het echt pieken. Jij houdt het overzicht, draait je hand niet om voor een beetje drukte en maakt met een grote lach op je gezicht de (h)eerlijkste gerechten klaar.
√ Gezamenlijk doen jullie de mise en place voor het diner, zorgen jullie dat de keuken weer blinkt en maken jullie voor jezelf en collega’s een lekkere maaltijd klaar.
√ Je creativiteit en vak techniek wordt gewaardeerd! Suggesties voor nieuwe gerechten en de opmaak van borden horen wij graag.

Wat krijgt een leerling kok?
√ De beste begeleiding die je je kan wensen.
√ Werktijden zijn tussen 09:00-22:00 uur. Onze roosters worden 1 week van tevoren op dinsdag bekend gemaakt.
√ Bij ons ben je alle feestdagen vrij!
√ Lunch en diner wordt voor je geregeld net zoals die bitterbal na werktijd.
√ Je ontvangt salaris volgens de horeca cao en indien van toepassing een reiskostenvergoeding.

Wie ben jij als leerling kok?
Voor jou is koken niet het bereiden van voedsel alleen. Het is meer. Het is een ambacht, een passie die je met plezier vervuld.
√ Kennis bieden wij je, de juiste inzet heb jij.
√ Jij bent net zo gepassioneerd over eerlijke producten als dat wij zijn.
√ Jouw drive en enorme enthousiasme werkt aanstekelijk.

Werken bij Vineyard
Vineyard exploiteert het Academiegebouw. Onze werkwijze is puur en eerlijk en zo gaan we ook met onze medewerkers om. Bij het Academiegebouw wordt er nauw samengewerkt met het Utrechtsch Studenten Corps en het Facilitair Service Centre.

Is dit jouw leerplaats?
Stuur je contactgegevens naar personeelszaken@vineyardcatering.nl. Heb je nog een vraag over deze leerplaats? Bel dan met Marike Dölle op telefoonnummer 030 – 303 55 76.