Werken bij Vineyard Domplein


Het Academiegebouw aan het Domplein is het visitekaartje van de Universiteit Utrecht. De aula is het oudste deel van het pand en dateert uit 1462. De Universiteit Utrecht gebruikt het Academiegebouw voor diploma-uitreikingen, promoties, oraties, afscheidscolleges en andere plechtigheden. Jaarlijks trekt het Academiegebouw tussen de honderd- en tweehonderdduizend bezoekers. Vineyard verzorgt per 1 januari 2018 de catering in het gebouw.

Zalen worden ook gebruikt voor conferenties, vergaderingen, diners en recepties. Er zijn kamers en zalen beschikbaar voor 6 tot 220 personen. U kunt ook zalen reserveren in de Faculty Club. Daar kunt u terecht voor een borrel met collega's of een smaakvolle maaltijd met uw (buitenlandse) gasten. Voor een goed gesprek met uw promotor of een uurtje opladen tussen twee afspraken in de stad. Met interessante lezingen en bijzondere diners. De Faculty Club is een centrale ontmoetingsplaats voor leden van de Utrechtse universitaire gemeenschap en hun gasten. U kunt er elke werkdag van de week lunchen en dineren. Er is ruimte voor zakelijke én informele afspraken. Maar u kunt er ook rustig werken op uw laptop bij een kop cappuccino.

In het hart van het universitaire leven én in het hart van Utrecht.

VACATURES 
Voor deze prachtige locatie hebben we de volgende vacatures:
Medewerker bediening
Medewerker huishouding (afwasser)

En wil je als leerling gastheer/gastvrouw en leerling kok veel leren bij een super mooi bedrijf en met de leukste collega's? Dat kan bij ons!
Leerling gastheer/gastvrouw
Leerling kok

SOLLICITEREN OF MEER INFORMATIE?

Neem dan contact op met Marike Dölle.
Contactgegevens: 
T. 030 – 303 55 76
E. personeelszaken@vineyardcatering.nl 

We horen graag van je!

Vineyard Domplein is onderdeel van Vineyard Company.