Vacature Executive chefkok


Executive ChefKok
Vineyard Party Catering & Vineyard FOOD & DRINKS

Jij bent ons culinaire geweten! Je bent een gezellige en energieke persoonlijkheid die het leuk vindt om in de schijnwerpers te staan. Onze gasten ontzorgen en laten genieten van een unieke ervaring met gerechten van een kwalitatief hoogwaardig niveau, dat is jouw passie! Dankzij jouw gestructureerde manier van werken lopen de processen op rolletjes en zijn de voorbereidingen en de uitvoer van de partijen en evenementen uitstekend georganiseerd. In de hectiek van de dag blijf jij helder en rustig. De gasten kunnen op jou rekenen. En je collega’s ook!

Dit is de executive chef die wij zoeken.

Over Vineyard
Vineyard exploiteert en faciliteert horeca- en cateringlocaties rondom Utrecht en Amsterdam. Als partycateraar of inpandig als horeca exploitant.

Vineyard is actief op ongeveer 20 onderscheidende locaties, zoals TivoliVredenburg, AFAS Live, Ziggo Dome, Nyenrode Business Universiteit, Kasteel de Haar, het Muiderslot en Menno Kroon – Private Venue. Maar ook op bedrijfs- of privélocaties zijn wij onze opdrachtgevers graag van dienst. Vineyard Party Catering is onderdeel van Vineyard Company.

Jouw werkdag
Als executive chef ben je eindverantwoordelijk voor de keukens van de partycatering en het naastgelegen restaurant Vineyard food & drinks.

Jij gaat er iedere dag voor om samen met de souschefs en het keukenteam (bestaande uit keukenmedewerkers, leerlingen en inleners) kwalitatief hoogwaardige, smaakvolle gerechten te produceren en uit te geven. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte organisatie in de keukens waarbij het samenstellen en ontwikkelen van het assortiment, kwaliteit en leidinggeven aan het keukenteam prioriteit heeft.

Jouw kwaliteiten
Dit vinden wij de belangrijkste kwaliteiten van onze nieuwe collega:
- Je bent creatief en bent op de hoogte van trends en innovaties.
- Je weet wat leidinggeven is en je hebt een goed organisatorisch vermogen.
- Je ontwikkelt jezelf graag, je bent ambitieus en probeert jezelf steeds te overtreffen.
- Je bent in staat om snel te schakelen.
- Je bent gedisciplineerd.

Jouw team
Kenmerkend aan het team is het enthousiasme en de betrokkenheid bij de gast en bij elkaar! Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden.

Wat bieden wij
- Een contract voor onbepaalde tijd
- Een salaris en secundaire voorwaarden die passen bij de functie
- Opleiding/scholing binnen de Vineyard Academy tot en met HBO niveau

Klik hier voor de volledige functieomschrijving.

Geïnteresseerd?
Neem contact op met Marike Dölle op nummer 030 - 303 55 76 of Jurgen van Wijngaarden op nummer 030-3035577 of mail naar personeelszaken@vineyardcatering.nl 
Wij vertellen je in een persoonlijk gesprek graag meer over de functie en het functieprofiel.