Culinair producer


Organisatietalent binnen de party catering
Terwijl de heerlijkste geuren vanuit de keuken jouw kantoor binnendringen, geeft jouw strakke voorbereiding de culinaire meesters lucht. Als culinair producer creëer jij structuur voor de chef en haar team. Dankzij jouw ongekende organisatietalent grijpt niemand mis, loopt de productie gesmeerd en zijn betalingen tijdig gedaan.

Wat ga je doen als culinair planner
De keukenbonnen zijn geprint en de recepten liggen klaar. Zojuist vertelt een van de koks dat een levering niet compleet is. Je gaat eerst wel even achter die spoedbestelling aan, voordat je weer verdergaat met het (administratief) afronden van de vorige week. Gelukkig ben je vandaag een uurtje eerder begonnen, het belooft een gezellige drukte te worden.
- Jouw week begint standaard met de urenregistratie van alle keukenhelden.
- Dankzij jouw geniale voorwerk en vooruitziende blik, kunnen de koks de lekkerste gerechten bereiden. Planningen zijn rond en de producten staan klaar.
- En heb je de boodschappen een keer niet op orde, dan los je dat ook zelf weer op. Rijd bijvoorbeeld met je lijstje richting groothandel.
- Jij weet precies wat er in de vriezers ligt en telt de voorraad met regelmaat.
- Jouw ondersteunende rol is essentieel voor een goede doorloop richting events. Schuift de gast aan voor een proefdiner, dan ben jij erbij. Je staat in de aanslag om alle op- en aanmerkingen vast te leggen en te verwerken in de recepturen. Nu kan iedere kok het gerecht tot op de mg nauwkeurig bereiden.
- Je bewaakt je kantoor zodat deze niet als opslagplaats gaat dienen voor potten, pannen en pakketten. Sterker nog: je leert de koks hoe ze hun werkplaats naast clean ook LEAN moeten houden.
- Inkoop op orde? Zet je paraaf dan maar onder de facturen.
- Topdrukte in de keuken, geen probleem. Je schuift gewoon even aan om broodjes te smeren en groente te snijden.

Wie ben jij als culinair producer
- Jij hebt al een flinke portie administratieve ervaring. Plannen en administreren staan voor jou gelijk aan appeltje-eitje.
- Zo goed als de chef kan koken, zo goed kun jij overweg met onze diverse softwareprogramma’s.
- Je ambitie reikt verder dan je mbo-diploma.
- Je bent dol op cijfers dus alles achter de komma klopt bij jou gewoon.
- Koks herinneren aan hun verantwoordelijkheden en eerder gemaakte afspraken, is voor jou geen enkel probleem.

Vineyard Party catering als werkgever
Wij koken beter. Dat zeggen we niet alleen, dat doen we ook. Wij bouwen aan een mooi bedrijf en blijven maar groeien. Onze werkwijze is puur en eerlijk en zo gaan we ook met onze medewerkers om.

Werken als culinair producer
- Fulltime van maandag tot en met vrijdag
- Salaris volgens de horeca cao, functiegroep 5, administratief medewerker inkoop.
- Jaarcontract met 1 maand proeftijd.
- Reiskostenvergoeding.
- Opleidingsmogelijkheden.

Jouw baan?
Schrijf in je motivatie waarom jij onze keuken administratief komt ondersteunen en stuur deze met je cv naar: personeelszaken@vineyardcatering.nl. Heb je toch nog een vraag over deze vacature? Bel dan eerst met Marike Dölle op telefoonnummer 030-303 55 76.