Bruiloft bij jullie thuis


Trouwplannen? Een jubileum of een afstudeerfeest? Er is altijd een reden voor een feestje. Hiervoor kunnen wij ook prima bij je aan huis komen. Jullie huis of tuin is dan de locatie voor een geslaagde party. Ook dan ben je bij Vineyard aan het juiste adres! Wij zijn er graag bij om de catering te verzorgen, maar kunnen daarnaast nog veel meer uit handen nemen. Denk aan de aankleding, voorbereiding of de muziek.

Trouwen bij JULLIE thuis

In samenspraak met jullie verzorgen wij de complete setting voor een huwelijksceremonie, een receptie, een huwelijksdiner en/of het huwelijksfeest. Uiteraard kunnen we dat doen met jullie bestaande inrichting, maar wij kunnen ook party meubilair verzorgen. De aankleding stemmen wij geheel af op jullie wensen en eventuele thema's. 

Vineyard werkt altijd met verse, seizoensgebonden producten, ongeacht de invulling. Het eten wordt voorbereid in onze keuken in Utrecht, bij jullie thuis leggen we de hand aan de laatste finishing touch. Wij werken niet met een standaard assortiment, maar een op maat gemaakt voorstel, inspelend op jullie wensen. De koks en bediening worden op de dag zelf aangestuurd door een partymanager, waar je nauw contact mee hebt om alles vlekkeloos te laten verlopen. 

DOE HIER ALVAST INSPIRATIE OP!


 

Contact

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Plan mijn evenement