Thuis (trouwen)


Trouwplannen? Of een andere reden om een feest te geven maar geen passende locatie kunnen vinden? En beschikt u zelf over een huis en/of tuin waar het feest gehouden kan worden? Dan bent u bij Vineyard aan het juiste adres! Wij zijn er graag bij om de catering te verzorgen, maar kunnen daarnaast nog veel meer uit handen nemen. 

In samenspraak met u verzorgen wij de complete setting voor een huwelijksceremonie, een receptie, een huwelijksdiner en een feest. En of we dat nou met uw meubilair doen of dat wij dat verzorgen, dat maakt niet uit. De aankleding stemmen wij geheel af op uw wensen en eventuele thema's. 

Vineyard werkt altijd met verse, seizoensgebonden producten, ongeacht de invulling. Het eten wordt voorbereid in onze keuken in Utrecht, de laatste hand wordt eraan gelegd bij u thuis. Geen standaard assortiment, maar een op maat gemaakt voorstel, inspelend op uw wensen. De koks en bediening worden op de dag zelf aangestuurd door een partymanager, waar u nauw contact mee heeft om alles vlekkeloos te laten verlopen. 

DOE HIER ALVAST INSPIRATIE OP!