Bruiloft bij jullie thuis


  • Thuis trouwen
  • Vineyard heeft jarenlange samenwerkingen met vaste partners
  • Seizoensgebonden, kwalitatief goede producten
  • Liever op een unieke locatie? Ook dan ben je bij Vineyard aan het juiste adres.

 

Bruiloft bij jullie thuis of op locatie

Trouwplannen of een jubileum dat gevierd moet worden? Jullie willen natuurlijk dat alles goed geregeld is op jullie huwelijksdag of jubilieum! Of je deze speciale dag nou bij jullie thuis of in de tuin wilt vieren óf op een specifieke locatie, bij Vineyard ben je aan het juiste adres! Wij zijn er graag bij om de catering te verzorgen, maar kunnen daarnaast nog veel meer uit handen nemen. Denk aan de locatie, aankleding, voorbereiding, de muziek of ander entertainment. Goed luisteren naar de wensen van onze gasten en deze vertalen naar een totaalconcept is een belofte die wij graag waarmaken. Jullie kunnen de volledige organisatie aan ons overlaten!

Verzorg mijn bruiloft

 

Eten en drinken tijdens de bruiloft

Of het nou om tientallen of honderd personen gaat, wij doen geen concessies aan kwaliteit en kiezen altijd voor verse en seizoensgebonden producten. Er is geen standaard assortiment, maar altijd een op maat gemaakt voorstel, inspelend op jullie wensen. Of je nou gaat voor een driegangendiner, walking dinner, zomerse barbecue, streetfood diner of dineren in een andere vorm. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

Trouwen bij JULLIE thuis

In samenspraak met jullie verzorgen wij de complete setting voor een huwelijksceremonie, een receptie, een huwelijksdiner en/of het huwelijksfeest. Uiteraard kunnen we dat doen met jullie bestaande inrichting, maar wij kunnen ook party meubilair verzorgen. De aankleding stemmen wij geheel af op jullie wensen en eventuele thema's. 

Vineyard werkt altijd met verse, seizoensgebonden producten, ongeacht de invulling. Het eten wordt voorbereid in onze keuken in Utrecht, bij jullie thuis leggen we de hand aan de laatste finishing touch. Wij werken niet met een standaard assortiment, maar een op maat gemaakt voorstel, inspelend op jullie wensen. De koks en bediening worden op de dag zelf aangestuurd door een partymanager, waar je nauw contact mee hebt om alles vlekkeloos te laten verlopen. 

Thematische bruiloft

Ook een bruiloft in thema is voor ons geen probleem. Dat gaat natuurlijk niet alleen over de aankleding en locatie, maar ook de catering kan geheel in thema worden verzorgd. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van verschillende thematische 'rollende keukentafels' met verrassende bites. Gasten die hun eigen oesters mogen openen of eigen sushi komen rollen. Een zomerse bruiloft met pintxos, lekkere hamburgers en cocktails. Én natuurlijk hosts en hostessen die in bijpassende kleding, met bijpassende accessoires worden gehuld voor de ultieme beleving. 

Trouwen bij jullie thuis

In samenspraak met jullie verzorgen wij de complete setting voor een huwelijksceremonie, een receptie, een huwelijksdiner en/of het huwelijksfeest. Uiteraard kunnen we dat doen met jullie bestaande inrichting, maar wij kunnen ook party meubilair verzorgen. De aankleding stemmen wij geheel af op jullie wensen en eventuele thema. 

Vineyard werkt altijd met verse, seizoensgebonden producten, ongeacht de invulling. Het eten wordt voorbereid in onze keuken in Utrecht en bij jullie thuis gaan we aan de slag met de finishing touch.

Trouwen op locatie

Liever trouwen op een (unieke) locatie buiten huis? Bekijk dan onze locaties!

Ik wil meer weten over Thuis Trouwen


 

Contact

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Plan mijn evenement