Stagiair(e) partymanager/werkvoorbereider


Je bent de hele week al druk met de voorbereiding voor een toffe partij, een diner met feest voor 500 gasten in TivoliVredenburg! Alle voorbereidingen zijn gedaan en vanavond mag je er samen met je collega’s een daverend succes van maken.

Wat ga je doen als stagiair(e) partymanager/werkvoorbereider?
Jij komt op de meest gave cateringlocaties in midden Nederland. Locaties worden klaargemaakt voor diner of feest en na de opbouw draai je gezellig mee. Met een glimlach ontvang je de gasten, willen ze koffie, thee of wat sterkers? Dat wordt door jou met het grootste plezier geregeld. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat jij zelfstandig partijen draait waarbij je de voorbereiding tot in de puntjes verzorgd hebt en enthousiast leiding geeft aan je collega’s. Ook ondersteun je verschillende projecten aangaande planning en organisatie, je brengt processen in kaart en doet voorstellen om deze processen te verbeteren. Door het werken op verschillende locaties kun je alle facetten van het cateren zien en veel ervaring opdoen! Na afloop van de stage ben je echt een operationeel expert.

De leukste horeca vacatures vind je bij Vineyard
Alles wat wij serveren is overheerlijk en dat al 20 jaar. Wij bouwen aan een mooi bedrijf en blijven maar groeien. Onze werkwijze is puur en eerlijk en zo gaan we ook met onze medewerkers om. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat en wij helpen jou graag om de beste in jouw vak te worden en je ambitie te belonen. Samen met je team vorm je een hechte eenheid. Met elkaar creëren jullie een beleving.

Wat krijg je als stagiair(e)?
Naast dat je bij ons uiteraard de beste begeleiding krijgt, ontvang je een stagevergoeding van € 320,- bruto en een reis- of huisvestigingskostenvergoeding van € 80,- netto per maand.

Jouw stagebedrijf?
Horeca vacatures in overvloed maar je vindt nergens zo’n leuke stage als bij ons. Stuur je motivatie en cv naar personeelszaken@vineyardcatering.nl. Heb je nog een vraag? Bel dan met Marike Dölle op telefoonnummer 030-303 55 76.