Sous-chefkok Vineyard Party Catering


Vanavond wordt er een culinaire verrassing aan duizenden mensen uitgeserveerd. Iedereen proeft dan de liefde van het ambacht. Het zal lijken of dit zalige eten maar voor een enkeling is bereid.

Samen met je collega’s bekokstoof jij wat er in de party-catering keuken gebeurt. Jullie creaties zijn Michelinster waardig.

Werken als souschef
Jij stuurt je culinaire team aan en coacht ze richting event. Nadat je ze allang hebt uitgezwaaid, besluit je alsnog om ze ter plekke een hart onder de riem te steken. Kun je daar meteen de puntjes op de i zetten en de reacties peilen.
- Jouw culinaire creativiteit zien we terug in onze wisselende seizoenkaart. Maar je weet ook iets origineels te bereiden als maatwerk de vraag is. Je creëert een passend menu bij thema of artiest, in samenspraak met onze salesafdeling.
- Jij weet tot op de milligram nauwkeurig wat de keuken maakt en welke topkwaliteit afgeleverd wordt.
- De dagelijkse leiding geef je aan een handjevol mensen, van sous-chef tot leerling. Maar bij drukte staan er soms wel 30 mensen in je pannen te roeren. Ook als je veel bordjes moet laten draaien, voorkom je aangebrande opmerkingen op de vloer. Bij jou in de keuken heerst er een goede teamspirit.
- Terwijl de opdrachtgever aanschuift voor zijn proefdiner, sta jij aan het hoofd van de tafel om tekst en uitleg te geven. Je denkt mee en adviseert.
- 100% voorbereiding is voor jou de standaard norm.
- Als de chef van een welverdiende vakantie geniet dan neem jij met veel plezier een aantal taken over. Samen met de werkvoorbereider maak jij dan roosters, doe jij bestellingen en verwerk je de keukenbonnen.

Wie ben jij als sous-chefkok
- Goed koken is natuurlijk een eerste vereiste.
- In onze moderne keuken, voorzien van de laatste snufjes, voel jij je thuis.
- Rekenen zit in je genen.
- Communicatief ben je handig. Zowel richting personeel als leveranciers.
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende.
- Jouw norm is minimaal gelijk aan de HACCP.
- Van eten kun je zelf ook genieten. Het is dan ook geen straf om op ontdekkingstocht te gaan, waarbij je de laatste trends en ontwikkelingen onderzoekt.

Vineyard Party Catering B.V. als werkgever
Wij koken beter. Dat zeggen we niet alleen, dat doen we ook. Daarnaast zijn we groot fan van onze medewerkers.

Wat krijg je als sous-chef
- Fulltime baan [werkdagen mogelijk van maandag tot en met zondag].
- Verdiensten volgens de horeca cao.
- Jaarcontract met 1 maand proeftijd.

Is dit jouw baan?
Schrijf in je motivatie wat party-catering voor jou als souschef betekent. Heb je toch nog een vraag? Bel dan eerst met Marike Dölle op telefoonnummer 030-303 55 76.