Publieks- & festival catering


Of het nou om honderden of zelfs duizenden personen gaat, Vineyard kiest er altijd voor om met verse en seizoensgebonden producten te werken. Ook op grootschalige evenementen en/of festivals, doen wij geen concessies aan kwaliteit.

Wij zijn van mening dat eten & drinken een belangrijk onderdeel is van evenementen. Met het eten & drinken, maar ook met de aankleding van het evenement en ons personeel, spelen wij in op het thema zodat het een logisch geheel wordt.

Pure producten zijn altijd uitgangspunt waarbij volop rekening wordt gehouden met een verscheidenheid aan (dieet)wensen van tegenwoordig. Ons voorstel is nooit ‘standaard’ maar altijd op maat geschreven naar jouw evenement.

AFAS Live

In AFAS Live in Amsterdam exploiteert Vineyard de foodstands in de Foyer op concertdagen. Elke concertavond wordt daar een grote diversiteit van eerlijke producten gepresenteerd tegen een vriendelijke prijs. Van verse wraps tot gezonde salades en van smoothies tot Black Angus burgers. Geopend vanaf het moment dat de deuren open gaan tot het eind van het concert.