Party catering


Vineyard organiseert elk evenement met plezier én professionaliteit:

Uitgeserveerde diners voor 2000 gasten, bedrijfspresentaties op industriële locaties, kleinschalige diploma-uitreikingen, een huwelijk bij jullie 'aan huis' of een ander bijzonder evenement!

Goed luisteren naar de wensen van onze gasten en deze vertalen in een totaalconcept is een belofte die wij graag waar maken. Dat doen we op kwalitatief hoog niveau waar het gaat om de producten en onze service tegen een eerlijke, transparante prijs.

De volledige organisatie nemen wij desgewenst in handen met als doel een op het evenement afgestemde setting, tot in detail doorgevoerd met een team dat zorgt dat de gasten op hun wenken worden bediend. De snelheid en flexibiliteit in het voortraject en de 'onzichtbare' uitvoering resulteren in een groot aantal tevreden gasten.  

Wij werken op ongeveer 20 onderscheidende locaties rond Utrecht en Amsterdam, zoals TivoliVredenburg, AFAS Live, Nyenrode Business Universiteit, Kasteel de Haar, het Muiderslot en Menno Kroon – private venue. Maar ook op uw bedrijf- of privélocatie zijn wij u graag van dienst.

Vineyard, met haar productiekeuken en kantoor in Utrecht, werkt samen met een aantal evenementen- en organisatiebureaus en ziet het als een uitdaging om vanuit samenwerking een evenement te organiseren.

De kracht ligt in het bedenken van (food)concepten passend bij de doelgroep van de opdrachtgever en de locatie. Met het bedrijfs DNA of de rode draad van het evenement altijd verwerkt in het voorstel.

Bekijk hier een impressiebrochure van Vineyard.