Centraal Museum


Het Centraal Museum, gevestigd in het Middeleeuwse Agnietenklooster, bevindt zich in het hart van Utrecht. Van de stadsgeschiedenis tot moderne kunst en van Dick Bruna’s Nijntje tot de mode van Jan Taminiau. Het museum biedt een totaalbeleving voor Utrechtse kunst en cultuur.

Evenementen

Naast een imposante collectie, biedt het Centraal Museum ook sfeervolle ruimtes voor bijeenkomsten. U bent van harte welkom in de moderne Tuinzalen, de unieke Museumtuin en de historische Nicolaïkerk. Met uw evenement bij het Centraal Museum steunt u het behoud en beheer van cultureel erfgoed.

Bent u opzoek naar een inspirerende locatie voor uw bruiloft, diner, vergadering, workshop of congres dan bent u bij het Centraal Museum op de juiste plek. Naast uw programma is het mogelijk een rondleiding langs de vaste of tijdelijke collectie te plannen. Ook een vrij museumbezoek behoort tot de mogelijkheden.

Het museum en haar zalen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, parkeergarage Vaartsche Rijn ligt op een kleine 10 minuten loopafstand en ook een aankomst per boot is mogelijk.


Locatie
Centraal Museum

Agnietenstraat 1
3512 XA
Utrecht
Google maps laden ...