SugarCity Events


SugarCity Events ademt nog steeds de rauwe industriële sfeer van de voormalige suikerfabriek (1863 - 1992) maar is door het gedetailleerde industriële decor ook sfeervol. De hoge ruimtes met meerdere verdiepingen, de indrukwekkende atriums en het overgebleven DNA geven een karaktervol uiterlijk aan de fabriek. SugarCity heeft tot 21.000 m2 aan ruimte voor evenementen en is volledig voorzien van moderne faciliteiten.

De locatie biedt totaaloplossingen voor uiteenlopende evenementen als meetings, productpresentaties, modeshows, congressen en festivals. Het aanbod is groot, met diverse grote en kleine ruimtes onder een dak, maar ook op locaties in Haarlem en Amsterdam, kunnen zij de meest uiteenlopende evenementen bedienen. Bereikbaarheid is goed geregeld met een NS station voor de deur en 400 parkeerplaatsen op het terrein.

Ben je op zoek naar een industriële locatie voor een bedrijfsfeest, een ruime plek voor een uniek event of een bijzondere ruimte voor filmopnames, SugarCity heeft het allemaal. Veel van de evenementenlocaties zijn zowel los als gekoppeld inzetbaar.

De verschillende ruimtes bieden uiteenlopende capaciteiten van 2 tot 4500 personen.


Locatie
SugarCity Events

Kristalpromenade 7
1165 PD
Halfweg
Google maps laden ...