SugarCity Events


SugarCity Events ademt nog steeds de rauwe industriële sfeer van de voormalige suikerfabriek (1863 - 1992) maar is door het gedetailleerde industriële decor ook sfeervol. De hoge ruimtes met meerdere verdiepingen, de indrukwekkende atriums en het overgebleven DNA geven een karaktervol uiterlijk aan de fabriek. SugarCity Events heeft momenteel 10.000 m2 evenementenruimte in gebruik en is volledig voorzien van moderne faciliteiten.

De locatie biedt totaaloplossingen voor uiteenlopende evenementen als meetings, productpresentaties, modeshows, congressen en festivals. Het aanbod is groot, met diverse grote en kleine ruimtes onder één dak. Bereikbaarheid is goed geregeld met een NS-station voor de deur en eigen parkeerplaatsen op het terrein.

Ben je op zoek naar een industriële locatie voor een bedrijfsfeest, een ruime plek voor een uniek event of een bijzondere ruimte voor filmopnames, SugarCity Events heeft het allemaal. Veel van de evenementenlocaties zijn zowel los als gekoppeld inzetbaar.

De verschillende ruimtes bieden capaciteit tot wel 10.000 personen.


Locatie
SugarCity Events

Kristalpromenade 7
1165 PD
Halfweg
Google maps laden ...