Vineyard food & drinks


Deze hotspot langs de A2 biedt 100 couverts om te eten, drinken en te genieten van de de open keuken waar alles live wordt bereid. De service is uiteraard aan tafel. Alle gerechten worden live bereid en zijn kwalitatief, betaalbaar, gezond en puur. Er wordt zo min mogelijk gewerkt met conserveringsmiddelen en andere toevoegingen en zo veel mogelijk met onbewerkte, pure ingrediënten. Proeven en laten verrassen door wat het seizoen biedt dus.

Er zijn verschillende zakelijke faciliteiten. Zowel open space als in besloten ruimte. Het eet- en drink gedeelte is overal dichtbij, dus een vergadering kan uiteraard altijd gecombineerd worden met verse feelgood tussendoortjes, een voedzame lunch of bijvoorbeeld borrelhappen.

Druk? Geen tijd om rustig te zitten? Zet de auto op de parkeerplaats voor de deur en haal binnen belegde broodjes of koffie om mee te nemen. Wij zorgen dat u vers, gezond en veelzijdig eet; of dat nu onderweg is of op een andere plek. Er worden verschillende Grab & Go producten aangeboden; van goede koffie en smoothies tot verse broodjes en van mooie oliën en specerijen tot een volledige maaltijd voor thuis.

Bekijk hier de website van Vineyard food & drinks.


Locatie
Vineyard food & drinks

Atoomweg 63
3542 AA
Utrecht