TivoliVredenburg


TivoliVredenburg is qua diversiteit van de voorzieningen en de breedte van het aanbod in één keer het meest veelzijdige en grootste muziekpodium van het land.

Het gebouw heeft vijf concertzalen, diverse vergader- en congresfaciliteiten, een grand café en een restaurant. Op ongeveer 18 meter boven straatniveau aan de Lange Viestraat, direct boven de Ronda, bevindt zich een centraal foyerplein met uitzicht over de stad.

TivoliVredenburg is een multifunctionele locatie en geschikt voor zowel kleine intieme events als grote zakelijke events. Verder kenmerkt het zich door een hoogwaardig niveau van hospitality en uitstekende technische faciliteiten. Met ruim 30.000 m2 aan oppervlakte, vijf zalen en verschillende andere flexibele ruimtes is TivoliVredenburg een geschikte locatie voor uw event.

Ook de aankomende drie jaren is Vineyard Catering preferred supplier van TivoliVredenburg op het gebied van catering voor de zakelijke evenementen. In februari 2017 werd de samenwerking officieel verlengd.

Foto: © Frans van Bragt


Locatie
TivoliVredenburg

Vredenburgkade 11
3511 WC
Utrecht
Google maps laden ...