Muiderslot


Het is een goed bewaard geheim dat het best bewaarde kasteel van Nederland, behalve als museum, ook beschikbaar is voor privé of zakelijke bijeenkomsten en evenementen.

Wanneer u echt van het Muiderslot wilt genieten, dan laat u zich ontvangen na sluitingstijd van het museum in een Middeleeuwse setting. Uw gasten worden ontvangen door het trompetgeschal van de herauten die uw gasten tussen de kantelen welkom trompetteren. Wanneer u de gracht oversteekt over de loopbrug wacht de Valkenier u op met de oehoe, de grootste uil van Europa, die haar vleugels spreidt wanneer u het niet verwacht.

Wij serveren uw gasten een feestelijk aperitief, waarna uw gasten in de statige Ridderzaal een echt Middeleeuwse gulle tafel gepresenteerd krijgen. Uiteraard zijn onze medewerkers gekleed in de juiste kostuums, de tafels gedecoreerd door de muzen van het slot en is er tussendoor voldoende tijd voor een rondleiding of een ‘echt’ zwaardgevecht op de Binnenplaats.

Taveerne
Bij het Muiderslot exploiteert Vineyard het horeca gedeelte, waaronder de Taveerne. In de Taveerne kunt u terecht voor een goede kop koffie met gebak, een lunch of ander lekkers. Wilt u contact opnemen met de Taveerne? Natalie Sachs is te bereiken via tel. 085-0491509.

BBQ ARRANGEMENT
Wordt er een succesvol kwartaal afgesloten? Wordt er een jubileum gevierd? Wat is er nu leuker dan dit te vieren met een zomerse BBQ op het Slotplein van het Muiderslot?

Het Muiderslot en Vineyard hebben samen een uniek BBQ arrangement samengesteld.
http://www.muiderslot.nl/geen-categorie/bbq-op-slotplein/ 


Locatie
Muiderslot

Herengracht 1
1398 AA
Muiden
Google maps laden ...