Paleis Soestdijk


Paleis Soestdijk is in 2018 te reserveren voor besloten evenementen. Het paleis en het park bieden uitstekende mogelijkheden voor bijeenkomsten en culturele evenementen, besloten diners en topontmoetingen. Alles passend bij Paleis Soestdijk: maatschappelijk relevant of met een cultureel, educatief of historisch karakter.

De Oranjerie
In de prachtig aangelegde paleistuin schittert de Oranjerie. Dit is de plek waar vroeger de planten van de koninklijke familie de winter mochten doorbrengen. Tegenwoordig is deze ruimte met enorme ramen en openslaande deuren naar de tuin omgebouwd als moderne horecalocatie. Een mooie plek voor uw plenaire sessies, een borrel of een exclusief diner. Over exclusief gesproken; buiten de reguliere openingstijden heeft u de Oranjerie en het paleis alleen voor uzelf en uw gasten!

Koninklijke sfeer
Het voormalige woon- en werkpaleis van de Oranjes ziet er nu bijna net zo uit als na de grote verbouwing in 1816, maar achter de karakteristieke witte gevel is veel veranderd. Koningin Juliana en prins Bernhard waren de laatste bewoners (2004) die hun sporen hebben achter gelaten. De originele sfeer van het paleis is zoveel mogelijk behouden gebleven en middels een speciale rondleiding kunnen onze gidsen alle feiten en anekdotes beeldend vertellen, om het verhaal van het paleis voor uw gasten tot leven te brengen.


Locatie
Paleis Soestdijk

Amsterdamsestraatweg 1
3744 AA
Baarn
Google maps laden ...