Kasteel Groeneveld


Kasteel Groeneveld in Baarn is een 18e eeuwse buitenplaats. Programma, locatie, huis, park en inrichting zijn hier onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Sinds de 17e eeuw kwamen regenten en kooplieden naar buitenplaatsen om op enige afstand van de stad te genieten van het goede leven: rust, ruimte, frisse lucht, natuur, cultuur, lekker eten, ontmoetingen en goede gesprekken. Om diezelfde redenen komen nog steeds zo’n 500.000 bezoekers per jaar naar Groeneveld.
Vanwege de unieke combinatie publiek, onderwijs en beleid is een zakelijke bijeenkomst in Kasteel Groeneveld meer dan een vergadering; het is een ontmoeting. Als Buitenplaats voor stad en land is Groeneveld de plek om buiten de gebaande paden te denken. Een vrijplaats voor de geest.

Trouwen bij Groeneveld

Kasteel Groeneveld is er niet alleen voor zakelijke bijeenkomsten, maar ook voor huwelijken! 

Trouwen kan in het kasteel of in de tuin en in het Grand Café kan uw huwelijksreceptie plaatsvinden. Een BBQ op het terras of een uitgebreid diner op de Koetshuiszolder behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Jullie trouwdag is de belangrijkste dag van jullie leven en daar draagt Groeneveld graag een klein stukje aan bij! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Locatie
Kasteel Groeneveld

Groeneveld 2
3744 ML
Baarn
Google maps laden ...