AFAS Live


AFAS Live is niet alleen een plek om een concert te bezoeken. AFAS Live is ook dé locatie voor personeelsfeesten, nieuwjaarsborrels, jubileumfeesten of andere bedrijfsfeesten. Er zijn ruimtes met een capaciteit van 24 personen tot 5.500 personen.

Niet alleen artiesten, maar ook bedrijven komen graag naar AFAS Live terug voor een feest op maat. De centrale ligging t.o.v. metro- bus- en treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA (gelegen naast AFAS Live) en de uitstekende bereikbaarheid per auto met volop parkeergarages, maken AFAS Live een perfecte feestlocatie.

Vineyard exploiteert er het horeca gedeelte waaronder een restaurant, en brengt voor uw party catering partij ook graag geheel vrijblijvend een voorstel uit. Bekijk hier een impressie.

Restaurant First

Beschikt u over een kaartje voor een concert in AFAS Live? Restaurant First is een uur eerder geopend dan de zaaldeuren! In Restaurant First gaan kwaliteit en gastheerschap hand in hand. Er wordt gekookt met duurzame producten en we garanderen u dat u op tijd de zaal in kunt voor het concert. En dat alles in een ongedwongen sfeer en tegen een vaste prijs.
Reserveer hier uw diner!

Legends Lounge

Legends Lounge is een sfeervolle lounge die zich bevindt op de tweede verdieping in de Foyer. Deze Lounge biedt u en uw relatie(s) voorafgaand aan een concert de mogelijkheid heerlijk te dineren. Hier worden hospitality arrangementen uitgeserveerd en tevens kan deze ruimte voor kleine besloten groepen worden gereserveerd.


Locatie
AFAS Live

Arena Boulevard 590
1101 DS
Amsterdam