Kerst 2019


VINEYARD ORGANISEERT EEN KERSTFEEST OM TE HERINNEREN.

- Volledige ontzorging waar jij dat wilt.
- Veel ervaring met zowel grote als kleine groepen.
- Wij luisteren naar jouw cateringswensen en zijn heel flexibel.
- Al onze producten zijn vers, lekker & duurzaam.

Ik wil een Kerstdiner


EEN KERSTDINER NAAR WENS

De feestdagen zijn hét moment om gezellig samen te komen met familie, vrienden en collega's. Hoe vier jij dit jaar Kerst? Vineyard denkt graag mee! Wij stellen een menu samen, geheel aangepast naar wens. Uiteraard heeft onze chef kok ook een winters menu samengesteld voor deze feestdagen:


Zeebaars
Tartaar van zeebaars I Hollandse garnalen I puree en zoetzuur van aardpeer I gemarineerde shiitake I kruidenmascarpone

Pastinaak
Geroosterde pastinaak met tijm, rozemarijn en grove mosterd I zoetzure prei I aardappel-olijfolie mousseline I gebakken paddenstoelen I sjalotcompote I mosterdsaus

Hert
Filet en stoof van hert I rode kool I hazelnootpuree I sjalotten chutney I aardappelsoufflé I appel gegaard in gebrande boter

Chocolade
Chocolade-truffelmousse I fondant van chocolade, specerijen en noten I kweepeer I cremeux van citrusfruit I chocolade krokant

Specifieke wensen voor het kerstdiner dit jaar? Uiteraard kunnen we ook een volledig vegetarisch menu samenstellen of rekening houden met andere wensen. 

KERSTONTBIJT / KERSTLUNCH / KERSTBORREL

Wil je eerder op de dag al genieten van een kerstmaaltijd? Vineyard verzorgt een kerstontbijt met een heerlijke verse kerststol, croissantjes en kerstkransjes. Ook een kerstlunch en -borrel behoren tot de mogelijkheden.

LOCATIE

Vineyard is actief op meerdere locaties die geschikt zijn voor een kerstdiner. Vier je kerst liever thuis of ben je van plan iets op kantoor te organiseren? Dat is ook mogelijk. Vineyard neemt al het geregel uit handen door de ruimte mooi aan te kleden en er gezamenlijk een onvergetelijke avond van te maken.

Wil jij een kerstfeest organiseren om niet te vergeten? Neem contact met ons op voor advies of voor een offerte op maat. Happy Christmas!

Neem contact op