Duurzaamheid


Vineyard Catering heeft op 27 november 2017 als eerste partycateraar in Nederland een gouden Green Key certificering gekregen. Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Lees hier het artikel "GREEN KEY TOEGEKEND AAN PARTYCATERAAR" uit de MISSET CATERING van 2 maart 2018.

 

Duurzaamheid & efficientie

Met de productiekeuken die in 2014 is opgeleverd, loopt Vineyard voorop in efficiëntie en duurzaamheid. Enkele voorbeelden van de manier waarop duurzaamheid geïntregreerd is in onze processen: restwarmte van apparatuur wordt gebruikt om het gebouw op te warmen en om water op te warmen waarmee wordt gekookt. Verder wordt er gebruik gemaakt van moderne waterbesparende en ergonomische apparatuur. Als het inkoop betreft, staan duurzaamheid en kwaliteit ook zeker voorop. Er wordt gewerkt met seizoensgebonden ingrediënten die uit de buurt komen. Voor Vineyard is de gouden Green Key certificering een mooie beloning voor de inspanningen van de afgelopen jaren. 


Duurzame catering

Wil je meer weten over onze duurzame catering of over onze party catering & foodsupply? Neem contact met ons op en helpen je graag verder. 

 

Het Duurzaamheids jaarverslag van 2014 leest u hier.

Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuwe versie van ons duurzaamheidsbeleid. Houd deze pagina in de gaten.

Bekijk hier onze MVO-verklaring.