Duurzaamheid


  • Enige partycateraar met een Gouden Green Key (sinds 2017)
  • Efficiente productiekeuken
  • Duurzame productie & duurzame inkoop
  • Seizoensgebonden

 

Green Key

Vineyard Catering heeft eind 2017 als eerste partycateraar in Nederland een gouden Green Key certificering gekregen. En in 2021 zijn wij nog steeds de enige partycateraar met een Green Key!

Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

fira

FIRA is een MVO-register en verifieert MVO-prestaties van organisaties. Op deze wijze maken zij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) prestaties inzichtelijk.

Bekijk hier de FIRA glossy van Vineyard Company.

Duurzaamheid & efficientie

Met haar moderne productiekeuken loopt Vineyard voorop in efficiëntie en duurzaamheid. Enkele voorbeelden van de manier waarop duurzaamheid geïntregreerd is in onze processen: restwarmte van apparatuur wordt gebruikt om het gebouw op te warmen en om water op te warmen waarmee wordt gekookt. Verder wordt er gebruik gemaakt van moderne waterbesparende en ergonomische apparatuur. Als het inkoop betreft, staan duurzaamheid en kwaliteit ook zeker voorop. Er wordt gewerkt met seizoensgebonden ingrediënten die uit de buurt komen. Voor Vineyard is de gouden Green Key certificering een mooie beloning voor de inspanningen van de afgelopen jaren. 

Duurzame catering

Wil je meer weten over onze duurzame catering of over onze party catering & foodsupply?

 

Neem contact op