3-GANGEN WALKING DINNER (DECEMBER 2023)


Op 21 december vond er een 3-gangen walking dinner plaats in Museum Speelklok. Wil je een diner organiseren voor een speciale gelegenheid? Kies dan voor een culinair 3-gangen walking dinner! Een walking dinner geeft de gasten de mogelijkheid om te genieten van de gerechten, terwijl zij vrij rond lopen. Ook biedt dit hen de mogelijkheid om meerdere mensen te spreken, integendeel tot een traditioneel diner.

Hoe zag dit walking dinner eruit? En hoe zorg je voor een geslaagd diner? 

1. Een bruisend ontvangst! 

Ontvang jouw gasten met een feestelijk glaasje cava. Welkomsthapjes mogen ook niet ontbreken. Denk aan gerechtjes met vlees, maar ook vegetarische welkomsthapjes voor de vegetariërs. Overheerlijke steak tartare van Black Angus, met  truffelmayonaise en crostini als welkomsthapje. Of mierikswortel panna cotta met rode biet tartaar, gelei van biet, sinaaasappelgel en gesuikerde pompoenpit. Smullen maar!

2. Een passend 3-gangen menu voor jouw gasten

Dieetwensen of allergieën? Samen stellen wij een culinair menu samen, wat past bij alle wensen. Een voorbeeld van een 3-gangen menu: rustieke broden van Bakker Spelt om mee te beginnen, gevolgd door een tartaar van gemarineerde knolselderij, polderhoen als hoofdgerecht en een chocolade cheesecake als dessert!

3: Een naborrel!

Een naborrel mag zeker niet ontbreken. Hier kunnen de gasten gebruik maken van het drankenassortiment. Daarnaast worden zij verrast met een heerlijke late night snack!

Interesse in een walking dinner? Neem contact op!

*Fotografie: Ward Mevis

Bekijk locatie:
Museum Speelklok ›