Hamburger

ABT 70 JAAR INNOVATIE DE LICHTFABRIEK (OKTOBER 2023)


Een jubileum? Bij Vineyard Premium Catering pakken we dit groots aan. Denk aan een toffe locatie met een op maat gemaakt menu. Jouw gasten kunnen een bruisend ontvangst verwachten, met een feestelijk drankje en wat zoetigheden. Nadat alle gasten binnen zijn, kan het event beginnen! Borrelhappen mogen dan ook zeker niet ontbreken.

Worden er veel gasten verwacht? Dan sluit een walking dinner goed aan bij jouw event. Van de Hawaiian poké bowl tot verschillende soorten taco's. Of denk aan een sappige burger voor de vleesliefhebbers! Heerlijk met een ouderwetse Hollandse puntzak friet. Vegan of vegetarisch is natuurlijk ook mogelijk, denk aan een falafelburger, met komkommer, sla en saus, op een briochebol. Hierna kun je het walking dinner afsluiten met mini desserts! Loopt het water je al in de mond? Samen stellen we een menu samen, passend bij al jouw wensen! 

Zo vond er op 12 oktober een event plaats in De Lichtfabriek, ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van ABT. Meer dan 300 relaties, partners en medewerkers waren aanwezig en vierden samen zo'n 70 jaar aan innovatie! De ontvangst, borrel & walking dinner waren een succes!

* In samenwerking met The Productioneers
* Fotografie Leroy Beesemer

Bekijk locatie:
De Lichtfabriek ›