DINER IN HOLLYWOOD STYLE (MAART 2023)


Wat een gaaf event om op terug te blikken! In maart kwamen 800 genodigden van Specsavers Nederland bij elkaar om te genieten van een uitgebreid diner in Hollywood style! Hoe leuk dat Vineyard Premium Catering het culinair tijdens deze middag en avond mocht verzorgen!

De gasten werden feestelijk ontvangen met een alcoholvrije cocktail en een 'American candybar', geserveerd uit buikbakken. Daarnaast stonden onze medewerkers klaar in bijpassende 'roaring twenties' kostuums mét polaroidcamera's, zodat de gasten zich even als echte filmsterren konden voelen! 

Tijdens het 'Hollywood star-streetfood dinner' konden gasten diverse gerechten proeven, geïnspireerd op het Amerikaanse Hollywood! Er werden verschillende gerechtjes uitgelopen maar er was ook een 'Walk of Fame' met gouden loper, die leidde naar diverse foodstations. Denk hierbij aan: The Home Alone Mac & Cheese foodstation, The Big Kahuna Burgerstation van Pulp Fiction, DiCaprio's Pizza, Penélope Cruz's Mexicaanse stoofschotel en meer! Natuurlijk werd de avond feestelijk afgesloten met verschillende Amerikaanse lekkernijen en een aansluitend feest met late night snack. 

Bekijk locatie:
TivoliVredenburg ›