Spectaculaire 50e verjaardag aan huis! (maart 2022)


Black Tie feest aan huis met culinaire invulling ter gelegenheid van een 50e verjaardag. De locatie werd omgetoverd tot een stijlvolle, chique club met prachtige kleurrijke ambiance. 

Bij aankomst werden de gasten feestelijk ontvangen door high end gastvrouwen in kleurijke kleding én een dame in champagnejurk die iedereen verwelkomde met een glas bubbels. Bij champagne kunnen oesters uiteraard niet ontbreken, daarom zorgde een oesterman voor culinair entertainment tijdens het oestermoment en stak de oesters live uit. 

Na het champagne- en oestermoment liepen onze medewerkers rond met kleurrijke amuses en aansluitend ging het walking dinner van start. Voor het walking dinner had onze chef speciaal een menu samengesteld met seizoensgebonden producten - rekeninghoudend met het thema kleurrijk en werelds. 

Aansluitend aan het walking dinner ging het grote feest van start. Tijdens het feest konden de gasten genieten van een assortiment aan lekkere dranken en was er tevens een cocktailbar met cocktailshakers aanwezig. 

Een zeer geslaagde avond!