December 2023

Lunch catering in Utrecht

Op 7 december was er een uitgebreide lunch in TivoliVredenburg voor 200 gasten. Een zakelijke lunch voor klanten of medewerkers van je bedrijf organiseren? TivoliVredenburg is de ideale locatie voor een zakelijke lunch voor een grote groep gasten. Afhankelijk van het aantal gasten stellen wij een passend lunchmenu samen. 

Lunch | TivoliVredenburg

TivoliVredenburg is een multifunctionele locatie, geschikt voor zowel kleine, intieme events als grote, zakelijke events. De locatie beschikt over vijf zalen en verschillende ruimtes, met ruim 30.000 m2 aan oppervlakte.

De locatie is dan ook zeker geschikt voor een uitgebreide lunch met zakelijke gasten. Samen met jou kijken wij naar een lunchmenu wat bij jouw gasten past. Het lunchmenu kan bestaan uit diverse warme gerechten, zoals een heerlijke courgette soep, maar ook uit salades, wraps en broodjes.  Wij verzorgen de volledige catering, zodat jij hier niet aan hoeft te denken!

Naast catering op locatie, is er ook de mogelijkheid voor catering aan huis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Making every day special Vineyard Premium Catering
Lunch catering in Utrecht