23 mei 2023

Diner en feest | De Lichtfabriek

Diner op locatie | Evenementenlocatie in Haarlem

De Lichtfabriek is een prachtige locatie voor een spectaculair diner en feest en heeft meerdere zalen. De Turbinehal, het Oliehuis en het Energiehuis omvatten het hart van de locatie. Deze zalen zijn dan ook zeer geschikt voor grote groepen. Een prachtige evenementenlocatie in Haarlem!

Evenementenlocatie in Haarlem
High end catering bij een evenement

Wij denken niet alleen graag mee over een bijzondere locatie, maar ook over de aankleding, het menu en entertainment. Denk aan spectaculaire aankleding, zoals een champagneboom gevuld met maar liefst 35 glazen: een echte eye-catcher!

Bij het diner kun je denken aan een heerlijk menu, met bijvoorbeeld gerookte heilbot als starter. Een heerlijk hoofdgerecht, zoals rundersteak en een dessert mag ook zeker niet ontbreken. Na het diner is het tijd voor een knallend feest en late-night snacks. Vineyard Premium Catering regelt alles tot in de puntjes!

Liever catering voor een walking dinner i.p.v. een sit down diner? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk de evenementenlocatie in Haarlem of andere locaties in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam.