juni 2023

Iets te vieren? Jubileum, huwelijk, verjaardag of andere gelegenheid? Je kunt terecht voor elk evenement bij Menno Kroon Private Venue!

Wanneer je samen met je partner bij ons op afspraak komt, begint het brainstormen en samen kijken wij naar de perfecte locatie die helemaal aansluit bij jullie wensen. Denk bijvoorbeeld aan Menno Kroon Private Venue in Cothen. Vineyard Premium Catering werkt samen met deze prachtige locatie, waar plek is voor meer dan 200 gasten.

Diner | Menno Kroon Private Venue Cothen

Menno Kroon Private Venue is een bijzondere locatie, omdat er zoveel verschillende plekken zijn op het terrein. Zo kun je jouw ceremonie in de bloemenvelden houden en dineren tussen de boomgaard. Zo kun je denken aan elk evenement bij Menno Kroon Private Venue, alles is hier mogelijk.

Wij zorgen ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Van een feestelijk glaasje Aperol bij ontvangst, tot de bruschetta experience die door onze medewerkers wordt uitgeserveerd. Het diner maken we samen met de klant passend naar de wensen. Of dit nu een zomers walking dinner is, een sit down diner of een buffet in Italiaans sferen, bij Vineyard Premium Catering kan het allemaal! 

Na het diner zijn je gasten toe aan een late night snack, dit kan natuurlijk ook. Wij regelen alles, om ervoor te zorgen dat jullie dag onvergetelijk is.

Klinkt dit als iets voor jou en je partner? Neem dan nu contact op en wij zorgen voor een prachtige dag, die jullie nooit meer vergeten. 

Liever een lunch, borrel of een feest? Vineyard Premium Catering voor al jullie wensen! 

Have a magical day
Diner aan lange tafels bij een event bij Menno Kroon