Blog #32: Tijd voor een feestje, wat ga jij vieren?


14 maart 2022

Na twee bewogen jaren lijkt het er op dat alles langzaamaan weer mag en kan. En dat merken wij bij Vineyard Premium Catering ook! Waar jubileumfeestjes, bruiloften, bedrijfsfeesten en andere evenementen tot een paar maanden terug steeds vooruit werden geschoven, staat de telefoon nu roodgloeiend omdat het niet snel genoeg kan plaatsvinden. Daar worden wij heel blij van! Heb jij ook weer zin in een feestje? Wij zetten alle redenen voor een feestje voor je op een rijtje.

Bruiloft
Als er één feest groots gevierd moet worden, dan is het wel het feest van de liefde. Ben jij ten huwelijk gevraagd of heb jij jouw geliefde ten huwelijk gevraagd, dan is de tijd van wedding plannen nu aangebroken! Bij het plannen van jullie trouwdag mag het aan niets ontbreken, daar weten wij bij Vineyard Premium Catering alles van. Of het nou een bruiloft aan huis wordt of een bruiloft op een unieke locatie, Vineyard Premium Catering staat voor je klaar. En niet alleen de passende locatie wordt door ons voorgesteld, wij zorgen ervoor dat de gehele inrichting en de catering tot in de puntjes worden verzorgd - in een thema naar keuze.

(Speciale) verjaardag
Hoewel wij iedere verjaardag een feestje waard vinden, zijn er een aantal leeftijden die je écht niet over mag slaan. Staat jouw leeftijd al sinds jouw verjaardag tijdens de Coronaperiode stil, omdat je het nog niet groots hebt kunnen vieren? Of bereik jij binnenkort een speciale leeftijd? Dan vinden wij het de hoogste tijd voor een knalfeest! Wat dacht je bijvoorbeeld van een feest op een van onze unieke locaties door heel Nederland? Vineyard Premium Catering zorgt ervoor dat jouw (verlate) verjaardag tot in de puntjes verzorgd wordt, geheel in thema én natuurlijk met premium catering. Is jouw verjaardag bijvoorbeeld niet af zonder cocktailbar? Of vier jij jouw verjaardag het liefst met een high-end diner tussen de sierlijke bloemen? Wat jouw wensen ook zijn, wij brengen ze graag in vervulling!

Jubileum
Het is niet elke dag dat jij jouw 25-jarig huwelijk viert, dat jouw bedrijf 10 jaar bestaat of dat er een andere bijzonder mijlpaal wordt behaald. Daarom moeten deze momenten onbezorgd gevierd worden! En bij een onbezorgd jubileum, hoort natuurlijk premium catering. Vineyard Premium Catering kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden! Wij zorgen te allen tijde voor kwalitatief goed eten met de meest verse producten van lokale leveranciers en deze serveren we feestelijk met verrassende details uit.

Bedrijfsfeest of -borrel
Bijzondere mijlpaal behaald met het bedrijf, doelen behaald of is het gewoon eindelijk weer eens tijd voor een gezellig samenkomen? Dan kunnen heerlijke drankjes en happen natuurlijk niet ontbreken! Of je het bedrijfsfeest nou viert bij het bedrijf zelf of op een andere locatie, Vineyard Premium Catering zorgt voor een (food)concept dat passend is bij de doelgroep, opdrachtgever en locatie.


Natuurlijk zijn er nog véél meer redenen om iets te vieren. Vineyard Premium Catering maakt graag onderdeel uit van jouw feest en helpt graag bij het bedenken van een totaalconcept. Voor elke gelegenheid hebben wij een aanbod op maat. Benieuwd naar onze cases? Bekijk ze hier!

‹ Naar het overzicht