Ziggo Dome en Vineyard verlengen met 7 jaar


29 juni 2020

29 juni 2020 - De Ziggo Dome Member Club en Vineyard Catering hebben de huidige samenwerkingsovereenkomst verlengd met 7 jaar. Op de dag dat de Ziggo Dome 8 jaar bestond, beklonken Danny Damman, directeur van de Ziggo Dome, en Jurgen van Wijngaarden, eigenaar van Vineyard, de verlenging van de samenwerking met een “elleboog-handshake” en toost met een feestelijk glas.

Afgelopen jaren is beide partijen erg goed bevallen. Daarom gaan ze graag op dezelfde voet verder, maar dan wel met grootse plannen voor uitbreiding en renovatie van het restaurant - met onder andere een open keukensetting. Zo kan het huidige concept, een avond die compleet in het teken staat van de optredende artiest - inclusief het daarop afgestemde menu, nóg beter uitgevoerd worden. 


De verlenging werd ondertekend op een bijzondere dag voor beide partijen. Waar veel deuren dicht bleven de afgelopen maanden door Covid-19, ging de Ziggo Dome - die op 24 juni 8 jaar bestond - precies op die dag open voor een unieke avond voor 30 leden van de Member Club. Groots maar toch intiem, dineerden zij midden op de zaalvloer, compleet gemaakt door Trijntje Oosterhuis en haar partner Alvin Lewis met “Trijntje's Love Stream Live”, een concept waarbij gasten persoonlijke verzoekjes konden indienen. Zo was de Ziggo Dome op deze bijzondere dag even het meest unieke restaurant van Nederland. Dit staat symbool voor de beleving die we de members ook de komende jaren blijven bieden in de Member Club.

“De afgelopen jaren is gebleken dat members het als een meerwaarde zien dat het concept flexibel is en dat de beleving altijd passend is bij de show van die avond. Wij zijn blij dat we dit concept nu voort kunnen zetten en zelfs nog beter kunnen maken met de plannen die er liggen,” legt Danny Damman uit.

“Zakendoen is vrienden maken, zei David Kasten (Manager Ziggo Dome Member Club) drie jaar geleden al, en dat is wat in de Member Club gefaciliteerd wordt op een unieke manier,” aldus Jurgen van Wijngaarden. “Het is mooi om weer 7 jaar onderdeel te mogen zijn van telkens weer een bijzondere beleving voor de members en hun gasten.”

‹ Naar het overzicht