Persbericht: Tjeerd de Kemp salesmanager bij Vineyard


21 februari 2019

Bekende uit de evenementenbranche, Tjeerd de Kemp, is in dienst getreden bij Vineyard Party Catering. Hij vervult de rol van salesmanager. Van 2007 tot medio 2014 was Tjeerd werkzaam als senior accountmanager bij Verhaaf, waar hij de kneepjes van het vak leerde. Daarna was hij met veel plezier werkzaam als commercieel manager bij de Borrelfabriek.

Tot nu toe is Tjeerd vooral actief geweest in Amsterdam. Zijn persoonlijke ambitie is om buiten die stadsgrenzen te kijken, in een breder ‘Midden Nederland’, dus in Utrecht en Zuid-Holland. Het verkennen van deze voor hem onbekende markt en daarmee het uitbreiden van zijn netwerk, behoren tot zijn persoonlijke doelstellingen. Hij kijkt ernaar uit conceptmatig te blijven werken in een branche die hij kent als geen ander; die van de corporate events.

“De boodschap van de opdrachtgever uitdragen door deze te vertalen naar een creatief cateringconcept, dat is waar ik continu naar streef,” aldus Tjeerd.

Dit sluit naadloos aan bij de werkwijze van Vineyard. Commercieel directeur Sven Russchen is dan ook heel blij met deze toevoeging aan het commerciële team. Sven: ‘’Bij Vineyard ligt de focus vooral op onze medewerkers en is het vanzelfsprekend dat het culinaire product van hoge kwaliteit is. Om deze twee aspecten te combineren tot creatieve totaalconcepten, maakt voor ons de cirkel in de partycatering rond.’’

‹ Naar het overzicht