Persbericht: Climate Planet Utrecht & Vineyard Catering gaan samenwerking aan voor hét duurzame project van 2018


22 juni 2018

Van 6 oktober t/m 3 november is de stad Utrecht host voor Climate Planet; een 20 meter hoge wereldbol die in deze periode staat opgesteld op het nieuwe Jaarbeursplein.

Climate Planet is voor zakelijk en duurzaam Nederland dé evenementenlocatie in oktober. De locatie biedt plek aan 300 gasten voor ontbijt, lunch, borrel, relatiemiddag, diner of een daginvulling op maat.

Climate Planet toont een ongekend indrukwekkend beeld van de aarde. In een ruimtereis word je meegenomen van de Big Bang tot in de verre toekomst. De 360 graden film toont de urgentie van klimaatverandering en biedt inspiratie voor een duurzame toekomst.

Vineyard is de food & beverage partner van Climate Planet. Behalve dat Vineyard een lokale partner is die werkt volgens de seizoenen, een duidelijk wastevrije en circulaire productie nastreeft, en een flexibel aanbod in samenwerking met lokale bedrijven heeft, bereiden en presenteren wij het totale assortiment tijdens Climate Planet plantaardig.

Kijk maar eens hoe eenvoudig JIJ eigenlijk iets kunt veranderen en hoe makkelijk, creatief en lekker dat is. Dus wij dagen je uit; jouw medewerkers gaan stijl achterover slaan dat een plantaardig ontbijt zo geweldig kan zijn.

Over Climate Planet
Samen met de Deense initiatiefnemers Global Citizens zorgen Utrecht4GlobalGoals én Gemeente Utrecht voor de immense 20 meter hoge wereldbol op het nieuwe Jaarbeursplein. Van 6 oktober tot en met 3 november staat deze wereldbol met de hoogte van een gebouw van zes etages in Utrecht. Binnenin de Climate Planet draait een kleinere wereldbol waarop de 360 graden film en live gestreamde beelden worden geprojecteerd. De experience toont urgentie en biedt inspiratie voor een duurzame toekomst. Zowel in Nederland als in 192 andere landen die de Global Goals omarmen.

Lees meer over de zakelijke mogelijkheden.

‹ Naar het overzicht