Academiegebouw


Het Academiegebouw aan het Domplein is visitekaartje van de Universiteit Utrecht. De aula is het oudste deel van het pand en dateert uit 1462. De Universiteit Utrecht gebruikt het Academiegebouw voor diploma-uitreikingen, promoties, oraties, afscheidscolleges en andere plechtigheden. Jaarlijks trekt het Academiegebouw tussen de honderd- en tweehonderdduizend bezoekers. 

Vineyard is de horeca- en cateringexploitant van het Academiegebouw en de Faculty Club van Universiteit Utrecht. In samenwerking met Universiteit Utrecht is in het foodbook een volledig vegetarisch assortiment opgenomen. Op aanvraag is er naast ons brede vegetarische assortiment uiteraard ook een assortiment waar duurzame vis- en vleesgerechten van het seizoen aan toegevoegd zijn. 

Bekijk hier het vegetarische foodbook.

Please click here for the food book in ENGLISH.

Bekijk hier het reguliere foodbook.

Voor verschillende bijeenkomsten in het Academiegebouw hebben wij arrangementen samengesteld. Deze arrangementen kunt u naar wens uitbreiden met diverse zoete, gezonde en hartige snacks, lunches, receptiearrangementen en diners. Wenst u de zorg volledig uit handen te geven, kies dan voor een compleet pakket voor één of twee dagdelen. 
Bekijk hier de arrangementen.

Een selectie van ons foodbook speciaal samengesteld voor promoties, oraties en afscheidscolleges vindt u hier.

Contact Vineyard

Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 030-2538896 of info@vineyarduu.nl 

Zaalreserveringen

Zalen worden ook gebruikt voor conferenties, vergaderingen, diners en recepties. Er zijn kamers en zalen beschikbaar voor 6 tot 220 personen. U kunt ook zalen reserveren in de Faculty Club. De zaalreserveringen verlopen via UU.

Faculty Club

In het Academiegebouw bevindt zich de Faculty Club. Daar kunt u terecht voor een borrel met collega's of een smaakvolle maaltijd met uw (buitenlandse) gasten. Voor een goed gesprek met uw promotor of een uurtje opladen tussen twee afspraken in de stad. Met interessante lezingen en bijzondere diners. De Faculty Club is een centrale ontmoetingsplaats voor leden van de Utrechtse universitaire gemeenschap en hun gasten. U kunt er elke werkdag van de week lunchen en dineren. Er is ruimte voor zakelijke én informele afspraken. Maar u kunt er ook rustig werken op uw laptop bij een kop cappuccino.

In het hart van het universitaire leven én in het hart van Utrecht.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar mensen om het team in het Academiegebouw te versterken! Heb je interesse of ken je iemand die dat heeft? Bekijk de vacatures.